Trevlig helg

Sorry, nu blev det ett sånt där uppehåll igen. Jag har märkt att det är lättare att uppdatera om man gör det minst en gång om dagen. Annars blir det lätt att man skjuter på det för man tycker att det blir så mycket att skriva om så man orkar inte...

Farsan skjutsade ner mor min i fredags och hon sov kvar. På lördag kom han ner igen och sov kvar han med. Vi myste med pizza i fredags men dom var så stora så ingen av oss orkade äta upp dom. Jag åt knappt halva min. Magnus och morsan åt upp sina på kvällen men jag var fortfarande mätt så min åkte i soporna. Vi kollade på film på kvällen och käkade lite snacks. Mysigt som tusan och det blev lite sent hehe...

I lördags åt vi hasselbackspotatis och kotletter till lunch, mumma det! Sen åkte jag och Magnus och bowlade med Dan, Björn, Jessica, Mari, Jim, Karin och Jimmy medans mamma och pappa var barnvakt. Åkte hem efter det och duschade och sen kom Björn och hämtade mig och Magnus igen. Vi drog och käkade på Tip´s Thai med Dan, Emelie, Björn och Jessica. Var helt ok käk där men alldeles för dyrt med tanke på vad det var. Ölen var billig men smakade inte alls bra så vi gick vidare till 8-ball istället. Där kastade boysen pil medans vi brudar snackade skit. Emelie var nykter och drack kaffe så hon gick hem rätt så tidigt. Men det var skoj att hon följde med ändå. =) Pappa kom och hämtade oss vid 23.30 tiden och det var faktiskt skönt att komma hem i tid, jag var så jäkla trött! Märks att man är förälder nu. =P Magnus blev berusad men det hände inte ett jota för mig även fast jag drack drinkar i ett hehe. Skönt som tusan det dagen efter.

Morsan och farsan åkte hem vid 10.30 tiden redan på söndagen och det var skönt att man inte var nå bakis eftersom man skulle ta hand om Wilmer.

Idag ska vi åka och kolla på en bil i Gävle när Magnus kommer hem från jobbet. En liten Nissan Micra. Hoppas den finns kvar bara för isåfall köper vi den nog. Billig och verkade tipptopp.

Näe nu ska jag passa på å duscha medans Wilmer sover! Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0