Nästa helg

Just ja! Glömde ju berätta att vi ska bowla nästa helg med Björn, Jessica, Jim, Marie, Karin och Jimmy. Wilmer ska sova hos farmor och farfar då. Efter bowlingen ska vi ut och käka med Björn och Jessica och ta nån öl. Vet inte om kanske Dan och Emelie skulle med då oxå... Skoj ska det bli iaf! Synd att man har blivit så fet bara, har ju inga kläder man kan ha på sig. =(

Helgen

Wilmer är bättre men han är fortfarande hemskt snuvig och hostar en del. Vi var till svärföräldrarna i helgen och efter det blev han lite sämre igen. Var tydligen för tidigt att ta ut honom. Björn och Jessica var oxå där och vi käka en massa god mat. Det blev rådjurssadel, fläskkarré och hasselbackspotatis, mumma! =D

Idag ska vi till Fotobaren och ta bilder på Wilmer. Jag är lite orolig eftersom han inte är helt frisk än och det blåser mycket ute. Jag känner mig inte alls bra heller. =( Kände mig dålig igår och bestämde mig att jag skulle vakna frisk idag men det var ju bara sämre istället. Nu ligger Wilmer och håller på å somnar. Jag tror jag ska gå och lägga mig bredvid Magnus och sova lite mer jag oxå... Tjing!

Stackaren

Wilmer har sovit nästan hela dagen. Han är så slut p.g.a hostan, febern och förkylningen. Nu har jag lagt han för natten. Får se om han kommer att vakna mycket...

Skatten

Weeehoo! Kollade hur mycket skatt jag skulle få/betala tillbaka och jag kommer att få 5200:- tebax!!! Skojjigt värre! Hoppas bara man får göra något skoj för dom sen då. =P

Falsk krupp

Uscha igår vaknade Wilmer strax före 22 och hostade som en tok. Det var sån där skällhosta och jag hörde att han hade svårt att andas. Tog upp han och han var hes som fasen och kunde inte prata typ, det bara väste lixom. Lindade in han i hans täcke och tog ut han på bron så han fick frisk luft. Stod där en stund och jag vet inte om det blev så mycket bättre. Vi gick in och han fick lite hostmedicin. När jag försökte lägga han igen så blev han tok ledsen och hostade och fick svårt att andas så jag fick ta upp han igen. Ringde mamma och hörde med henne om det kunde vara falsk krupp och hon tyckte jag skulle ringa rådgivningen. Ringde upp dom och fick sitta i kö ett tag och sen när jag fick prata med dom så trodde dom oxå att det kunde vara det och ville att vi skulle åka in till sjukhuset med Wilmer. Dom brukade vilja det när det är första gången det händer och barnet är under 1 år. ( Wilmer är ju precis 1 år så. ) Magnus kom hem från jobbet nästan precis efter jag lagt på så vi åkte in på en gång...

Inne på sjukhuset fick vi gå till barnavdelningen och dom konstaterade att det var falsk krupp. Han fick andas in kortison i en mask och Magnus fick hålla i han. Wilmer bara grät som en galning och kämpade för att komma loss. Det var lite jobbigt att se på men vi visste ju att det var nödvändigt. Sen fick han dricka adrenalintabletter upplösta i vatten och sen fick vi åka hem.

Wilmer fick sova mellan oss i våran säng inatt. Vi ville ha koll på han plus att han skrek som en tok när vi försökte lägga han i hans rum. Har väl sovit sådär inatt kan man ju säga... Men det var det värt. Nu ligger han och sover stackarn. Han är väldigt förkyld, hostig och febrig idag. Våran lilla plutt. =( 

Kalas nr 3

Var ju som sagt kalas i måndags igen då. =P Angelica med barn, Jessica med barn, Anki, Mats, Sophie och Daniel med barn kom. Var riktigt skoj och ös hela dagen hehe. Man var ju helt klart slut efter den dagen hehe. Wilmer fick en massa fina kläder och lite mer leksaker oxå. Nu har han att leka med! =)

Kalas nr 2

Igår hade vi kalas nr 2, vi var här hemma hos oss och det var magnus familj och släkts tur. =) Massor med folk som dök upp och vi hade super trevligt. Wilmer fick blåsa ut ljuset på tårtan och alla sjöng för honom medans. Idag hade vi en blåbärstårta från Ica Maxi och den var sååå mycket godare än tårtan från Söderhamn. Plus att den var så jäkla mycket billigare oxå! 159:- för en 10-12 bitars och det var det helt klart värt. Wilmer fick en massa fina presenter, bl.a keyboard, kläder, sängkläder, leksaker och en flådig bil som får stå i bokhyllan hehe.

Idag blir det kalas oxå för Wilmer´s kompisar. Tror dom skulle komma vid 13 tiden. Sophie och Daniel kommer i eftermiddag för Daniel jobbar fm. Men sen får det vara slut på kalasandet! =P

Födelsedag

wilmer

Grattis på 1-års dagen min älskade Wilmer.

Tårtan

Den orangea!

Den beryktade orangea tårtan!

Kalas

Idag har vi varit till Söderhamn och haft kalas för Wilmer. =) Vi fick mammas goda lasagne direkt när vi kom upp och det tackar vi för. Den är sååå jäkla god! =P Jag skulle kolla på tårtan som vi hade beställt som pappa hämtade på morgonen och gissa om jag tappade hakan!?!  Mamma hade beställt en princesstårta och dom skulle försöka göra den blå, om inte det gick så skulle dom göra den grön. När jag tittar ner i tårtkartongen så är tårtan ORANGE!!!  Jag ringde då upp konditoriet och frågade om vi hade fått nån annans tårta men nejdå det var våran. Enligt dom hade dom inte fått nån info om att göra den grön om inte blå funkade. Hon var riktigt jävla sur och otrevlig oxå fast jag försökte vara överdrivet snäll. Jag försökte förklara att tårtan var ju till en pojke... hallå! orange! Det stod ju Wilmer på den... Svårt att tänka efter lite kanske..

Ja ja nu ska jag inte älta det nå mer.. jag blir bara upprörd igen. =P

Iaf så fick Wilmer ett bultbräde, två bilar, en badrock, sängkläder och en massa pengar som vi ska sätta in på ett sparkonto åt honom. Han blev så glad för presenterna så och han var jätteduktig på att slå på bultbrädan. =)

Innan vi åkte hem svängde vi förbi farfar och hälsade på en sväng. Där fick Wilmer mer pengar till sparkontot.

Nu sitter vi och väntar på att Björn och Jessica ska komma hit. Vi ska kolla på film, The mist. Får se om den är nå bra. Blir väl lite snacks till filmen antar jag. =P Tjingeling!

Städa

Nu har vi småstädat, dammsugit och tvättat golven i hela huset. Bläää vad tråkigt och jobbigt det är då! Jag hatar att svettas och det kan jag säga att jag gör nu... Nu blir det en kopp kaffe och sen ska jag plocka bort lite onödigt skit.

Dan & Dan

Igår var Magnus bror Dan och hans kompis Dan med barn hit och hälsade på. =) Inte varje dag man får oplanerat besök.. Lilla Ludwig hade tydligen nån sjukdom som dom inte riktigt visste vad det var än men han hade fått antibiotika iaf. Såg ut ungefär som svinkoppor... Wilmer hade lite feber igår oxå så han fick alvedon. Idag verkar det bättre...

Idag har vi varit till Sandviken och handlat en massa gosaker till alla kalas i helgen. Beställde en blåbärstårta oxå tills på söndag. Imorn ska vi ha kalas uppe i Söderhamn och vi har beställt en tårta där uppe redan som mamma och pappa hämtar imornbitti. Wilmer fick ett paket från min syster (hans moster) idag med en jättefin tröja och ett par skitsnygga jeans i! =D Han blev så glad så! ;-)

Nu ligger plutten och sover men så fort han vaknar ska vi börja städa, dammsuga och torka golven, plocka undan en massa skit.... See ya!

Feber

Idag åkte vi till Lumsheden. Tog med oss 1½ kg köttfärs så det blev potatis och köttfärslimpa till lunch. Mumma det! =P Wilmer var rätt så kinkig och hemskt varm under dagen. Han var alldeles uppsvälld och varm på låret där dom tog sprutan igår. När vi kom hem tog vi tempen och han hade 38,6 i feber stackarn. =( Han fick aldrig feber dom andra gångerna han fick sprutan. Men inte stoppade febern Wilmer inte! Han har öst på hela dagen hehe..

Ikväll blir det en massa film för oss. Magnus var iväg och hyrde 3 bluray filmer. Jag återkommer med recensioner...

Bvc

Uscha nu var det så där längesen jag skrev igen... Ska försöka sammanfatta så kort som möjligt. =P

I torsdags var Maud här en sväng medans Stig var i Gävle. Trevligt med besök och Wilmer fick leka med farmor. =)

I fredags var Björn och Jessica här och hälsade på. Jessica hjälpte mig med några dreads bak i nacken. Jag har ju börjat ta ur dom. Orkar inte hålla på med dom och jag har inte tid heller så det blir bäst så... Björn och Magnus åkte till Monroes och köpte med pizza hem som vi åt innan dom åkte hem. Sen blev det filmkväll för mig och Magnus. Vi kollade på Pineapple Express och Eagle eye..

I lördags var vi till Valbo och gick en snabbis på IKEA. Där köpte vi faktiskt bara en matta till sovrummet. Sen gick vi på OBS Stormarknad och där köpte vi lite matvaror och en ny blandare till duschen. Vattentemperaturen i duschen har ju varit helt värdelös, haft på det varmaste och ändå småfrysit när man duschat. Men nu är det finemang! Saknar bara lite mer tryck på vattnet nu. =P Innan vi åkte hem från Valbo handlade vi med oss mat hem från Den lilla elefanten, ett thai hak. Så sjukt god mat där! Blev WoW och en Naxxramas 10 manna runda på kvällen. =)

I söndags slappade vi bara hemma. Kan vara skönt det med ibland. =P

Igår kom Maud och Stig hit och var barnvakt åt Wilmer medans jag fick låna deras bil och åkte till doktorn i Storvik. Hon trodde att min näsa är cp p.g.a allergi. Så jag fick recept på en nässpray med kortison i som jag ska testa för att se om jag får något avbrott i min snuva. När jag skulle hämta ut sprayen sen så fick jag inte för den var slut och dom fick inte beställa nån ny. Hon försökte ringa upp min doktor för att fråga om hon fick ge mig en annan men fick inte tag på henne. Så jag skulle komma in dagen efter istället och höra efter då...

Idag kom Magnus hem redan vid strax efter 9 imorse. Dom hade stopp på jobbet och ska vara ledig en vecka nu för dom ska laga maskinerna. Ska bli skönt som tusan att ha han hemma. =D Vi har varit på bvc med Wilmer idag på 1 års koll. Han sa inte ett pip när han fick sprutan och han väger nu 10,1 kg och är 75 cm lång. Pluttisen har blivit så stor ju! Handlade på Ica och gick på Apoteket och hämtade min Rhinocort efteråt. Sen hämtade vi mitt paket från Jotex på Coop i Kungsgården. Där köpte jag även en varsin glass och sen åkte vi ut till Korsika och mös i solskenet. =)

Blää nu blev det så där långt igen ju! Jag ska försöka att uppdatera varje dag istället så blir det inte så långt för er att läsa. =P Tjippelippen!

Äntligen!

Weeehooo jag har äntligen läst klart sista boken i vampyrserien, Så länge vi båda andas. =D Känns skönt att man är klar så man kan slappna av nu. =P

Ny computski

Igår ringde dom från datametropolen och berättade att Magnus kunde komma och hämta sin nya dator. Han är så nöjd och glad! =) Jag är oxå glad för hans skull. =P

Wilmer hade en riktigt dryg dag igår bara för att jag hade jordens huvudvärk. =( Han var skitjobbig och bara grinade och skrek hela tiden... Första gången på jag vet inte hur många år som jag gick och la mig redan vid 21.30 när Magnus åkte till jobbet. =/

Jag har iaf bestämt mig för att försöka ta ur mina dreads... fixade en i förrgår så nu har jag lite lugg. ;-) På fredag kommer Björn och Jessica hit och då ska hon hjälpa mig. Klarar inte av att fixa dom där bak själv... Man får väl hoppas på att det går vägen så man slipper klippa av dom. Jag har ju inte använt nå vax och jag tror det underlättar. Ska tvätta håret med balsam nu oxå så kanske det gör saken lättare oxå. =)

Nu vaknade Wilmer så nu ska vi äta...

Så länge vi båda andas

Igår hade vi besök här hemma av Maria och Malin. Dom kom med tulpaner och fikabröd. =D Hade riktigt trevligt och pratade en massa. Dom åkte vid 19 tiden och då hade dom varit hos oss i 3 timmar. =P

Idag har vi varit i Sandviken. Magnus beställde en ny dator på datametropolen och medans han gjorde det sprang jag över på Intersport och köpte en träningsbh. Ett steg närmre träningen. =P Nu fattas bara ett par bra byxor och en t-shirt/tröja. Ska ju till doktorn den 16:e och då får jag förhoppningsvis hjälp så jag blir frisk i snoken. Sen är det bara att köra igång med träningen. =)

Weeho! Jag fick hem 4:e och sista boken i vampyrserien om Bella och Edward av Stephenie Meyer idag oxå! Så när jag skrivit klart detta blir det läsa utav! =D Känner på mig att det blir sent ikväll.. ;-)

Vi var iaf på bolaget en sväng och köpte sånt där gott lådvin som vi fick av Maud i lördags. Kan vara bra att ha hemma hehe. Sen åkte vi på Ica Maxi och storhandlade. Nu borde vi slippa handla på ett tag. =P

På vägen hem svängde vi förbi Coop i Kungsgården och hämtade Magnus nya bildskärm. Men den ska han inte koppla in förrän på onsdag när han får sin nya dator säger han. =P

Näe nu är det dags för sängen och boken. =D Bye bye!

Potatisgratäng

Kom nyss hem från svärföräldrarna. Vi fick potatisgratäng och kassler där och det var så sjukt jäkla gott!!! =D Jag fick ett glas rödvin till maten oxå tihi. =P Maud skickade med oss vinet som var kvar hem så Magnus oxå kunde få smaka. Det heter Umbala och är sydafrikanskt, riktigt gott faktiskt fast det var så billigt. 128:- för 3 liter/1 låda. Så nu sitter vi här med ett varsitt glas rött och ska förmodligen lira lite wow snart. =)

Mjolåsatte

Blev inget skrivet igår.. orkade inte. =P Fick akut tvätta för Wilmer spydde ner sina sängkläder när han skulle sova middag. Har nyss köpt nytt täcke till honom så vi har bara ett bäddset än så länge....

Magnus kom hem med Agaburgare igår efter jobbet så det blev lyx framför tv´n. Lirade lite wow sen innan sängen.

Idag ska vi åka till Lumsheden efter vi ätit lunch. Ska få middag där, kassler och potatisgratäng. =P

Tjingeling!

Babe!

Nu har babe kommit hem från jobbet och beställt en ny skärm. Blev en lika som min. =)
Nu ska vi gå ner och kolla på film, Twilight! =P

Som vanligt

Inget speciellt med denna dag heller. Har tvättat och diskat, tagit hand om Wilmer och lekt med honom. =)
Magnus jobbar eftermiddag, sista dagen imorn och då slutar han 20.15. Sen går han ut natt på söndag kväll. Så det blir en kort helg tillsammans...

Aktier

Idag sålde Magnus sina Sandviks aktier så nu kan han äntligen få en ny dator. =)
Jag är så glad för hans skull! =)

Har nyss lagt Wilmer och han öser runt i sängen. Så fort han har somnat ska jag gå ner och kolla på tv. Orkar nog inte sitta vid datorn ikväll tror jag. Är så jäkla trött för det blev inte mycket sömn inatt och sen var man tvungen att gå upp tidigt imorse... Hörs hej!

Ensam igen

Nu har mamma, pappa och Rose-Marie åkt hem. Dom kom vid 14 och åkte för ca 30 min sen. Var riktigt skönt att inte vara ensam hela dagen faktiskt. Jag är nog en sån människa som inte riktigt trivs när jag är ensam antar jag. När dom kom hade dom med sig semlor, så det blev fika på en gång. =) Alltid trevligt när dom kommer och hälsar på!

Efter dom åkt badade jag Wilmer. Nu har jag nyss gett han välling och nu ligger han och gnäller i sängen. Förhoppningsvis somnar han snart eftersom jag ska raida. =P Hehe!

Näe nu måste jag lägga Wilmer till rätta och sen logga in i WoW. =)

Besök

Pratade nyss med mamma och dom ska komma ner och hälsa på idag. Rose-Marie har sportlov så det blir ju skoj för henne och det blir kul för mig eftersom Magnus jobbar eftermiddag. =)

Indiska

Idag har vi varit in till Gävle! Åkte till Barnens hus först och köpte nytt täcke och kudde å sängkläder till Wilmer. Dom hjälpte oss att pumpa däcken på vagnen där inne oxå. =) Eftersom vi hade presentkort där så blev det inte så dyrt heller hehe, bara strax över 200:-
Efter det åkte vi ner på stan och gick på Indiska. Jag köpte lite smågrejer till sovrummet, har tänkt att göra om det till indiskt tema. =)
När vi ändå var i Gävle så gick vi till Depå och köpte med oss mat hem, sushi och yakiniku. =P

Nu blir det snart raid med wrr. =P Ikväll är det drakkött på menyn... Malygos...

Ockelbo vintermarknad

Nu har vi varit på Ockelbo vintermarknad och kallt som fasen var det oxå. Köpte en t-shirt till Magnus och en till Wilmer. Sen köpte vi 7 par strumpor var. =) Åt en varsin Langos gjorde vi oxå. =P På vägen hem åkte vi genom Sandviken och stannade vid Hemmakväll. Där hyrde vi tre filmer och köpte lite snacks. =P Så ikväll blir det myskväll med älsklingen!

RSS 2.0