Pust

Åh äntligen en dag då man bara är hemma! Har varit fullt upp hela veckan med saker att göra varje dag, ett himla rännande har det varit. Men idag är vi bara hemma. =) Jag håller på å tvättar för fullt och så har jag gjort fullkornslasagnette till lunch. Det var första gången vi testade fullkornsvarianten. Riktigt god var den! =)
Wilmer fick duscha med pappa idag. Han gillade det förra gången men idag var det inte så populärt. Men ren blev han iaf haha! Händer väl inget speciellt idag och det är faktiskt skönt. Kanske blir nån film ikväll och lite popcorn, annars blir det väl WoW hihi.

Just ja! Igår kväll när vi åkte från Söderhamn så började det att snöa och det håller fortfarande på! Woho vad trevligt! Jag älskar faktiskt snön bara den är fin och ligger kvar och inte blir slask. Näe  nu ska jag gå ner till karln min och titta när han lirar lite xbox 360. Wilmer sover middag han. =)

Dreads

Weeeee! Idag har jag, Magnus och Wilmer varit i Sandarne hos min mor och far. En tjej som heter Marwa kom oxå dit och hon har gjort dreads på mig! Det tog mellan 6 - 6½ timme. Det var lite småtjatigt att sitta på kuddar på golvet framför soffan medans hon gjorde dom, men det var det värt! Hon använde inge vax eller andra skumma grejer utan hon virkade bara och tvinnade. Det gjorde inte så ont heller men då är ju inte jag håröm. Ska bli spännade och se hur det är att sova med dom. =P



Låt den rätte komma in

Magnus åkte och hämtade Dan och Emelie vid 15 och sen åkte vi in till Gävle jag och Magnus. =) Vi gick till restaurangen Greken och åt där. Var väl hyffsad mat... men jag tror inte vi äter där igen. Sen gick vi och köpte kaffe och kollade lite inne på Indiska. Jäklar vad fina grejer dom har där!!! Jag ville ju köpa hela butiken men köpte faktiskt ingenting alls. Sen var det dags för bio klockan 18.30. Vi tittade på Låt den rätte komma in och den var suverän! Dom hade utelämnat mycket från boken men det gjorde faktiskt inget. Iaf inte när man har läst boken för då fattar man ju ändå. Kanske är värre om man inte har läst den. Men den var skitbra iaf! Magnus är och skjutsar hem Dan och Emelie nu. Han borde ju komma snart. Jag är sååå ruskigt trött men det verkar som att det blir lite WoW ändå hehe....

Imorn blir det till att gå upp i tid. Vi ska vara i Sandarne till 11 för då kommer dreads tjejen hem till mor och far och ska göra dreads på mig. =D Woho äntligen! Får hoppas att hon inte får förhinder igen bara....


Livingroom

Igår kväll följde jag med några Ica-brudar till Livingroom. Det var jag, Malin, Sanna, Eva, Marie, Kerstin och Monica. Vi firade Eva i efterskott, hon fyllde 25 år i somras hehe. Det var trevligt att komma ut och göra nått. =) Magnus var hemma med Wilmer han. Inga problem där inte. Han är så underbar Magnus, om jag säger att jag blivit tillfrågad att göra nått så säger han att det inte är några problem, han stannar så gärna hemma med Wilmer. =D

Ikväll ska jag och Magnus in till Gävle och äta på Greken och sen ska vi på bio efter det. Låt den rätta komma in ska vi se. Jag är ruskigt taggad! Den är förmodligen skitbra. =) Emelie ska komma hit och vara barnvakt åt Wilmer. Hon har varit det förr så det kommer inte att vara nå problem. Hon älskar barn och Wilmer gillar henne oxå. =)

Näe nu måste jag passa på att göra nått vettigt medans Wille sover. Magnus bror Björn skulle tydligen komma förbi snart så... Bye bye!

Skönast!

Åhhh vad skönt det är att sova hemma i sin egen säng då! Osså tog Magnus Wilmer imorse så jag fick ligga kvar ända till 9.30. =) Nu håller Magnus på med lunchen, pytt i panna, sen ska vi åka in till Sandviken och storhandla lite. Magnus har ju ledig vecka nu och det ska bli härligt att få umgås en massa med honom. Det är så tråkigt när han jobbar hehe. =P Vi har fixat barnvakt till imorn så då ska vi in till Gävle och äta på antingen Greken eller Church Street. Sen efter det blir det bio, Låt den rätte komma in. Ska bli spännande att se den filmen för både jag och Magnus har läst boken. =) Näe nu blir det mat! Baj baj!

Lugnt

Nu har vi varit hemma några timmar jag och Wilmer. Det är så tyst och lugnt här hemma. =P Vi kom hem 17 och då fick Wilmer gröt på en gång. Sen försökte jag få honom att sova lite men han totalvägrade! Så vi har lekt en massa i vardagsrummet och kollat på tv. =) Nu ligger han och sover sött, eller ja han har sovit i lite drygt en timme. Var inga problem att få honom att somna. Min söta lilla plutt! Jag saknar han så mycket när han sover så det är nästan så jag går in och väcker honom. =P Jag har kollat på senaste avsnittet av vampyrserien True Blood. Sååå jäkla bra ju! Nu sitter jag och funderar på om jag ska våga gå ner och duscha. Tänk om Wilmer vaknar när jag står i duschen, då hör jag ju inte. Orkar inte vänta till Magnus kommer hem för då blir det så sent... Äsch jag går ner och duschar! Och sen blir det nog lite WoW. =P Baj baj!

Hemfärd

Jäklar, det blev lite sent igår. Lirade WoW och vips så var klockan 1 på natten. Wilmer vaknade 7 imorse och var på väg att somna om när Rose-Marie slet upp dörren så han vaknade på riktigt. Så det blev inte mycket sömn inatt! Ganska slappt ändå när man är hemma hos päronen, då kan man lira hur mycket WoW som helst nästan. =P

Wilmer sover lite nu och sen ska han få en banan tror jag. Sen ska vi åka in till Söderhamn och hälsa på farfar och sen blir det hemfärd. Då kommer vi hem lagom tills Wilmer ska ha gröt. =) Det ska bli så skönt att få träffa Magnus igen! Tjing!

Popcorn

Oj oj oj vad Wilmer somnade då! Jag lade han runt 18 tiden och han sover fortfarande. Nu måste han vakna så han somnar sen. =P Jag fick iaf sms av den där dreads tjejen och det verkar som att vi ska göra det på torsdag istället. Får hoppas att det blir så nu då! Fredrik kom och hälsade på idag en sväng. Bror min kom och hämta han så han kom upp och sa hej. Har lagt in WoW på mammas nya dator så det har blivit lite lir idag hehe. =) Ska kolla på ensam mamma söker klockan 20 och äta popcorn. Sen blir det nog mer lir hehe... Tjingeling!

Tröttis

Vi åkte in till Söderhamn igår på kalas. Vi stannade på vägen och så köpte jag en frödingetårta och lite fikabröd. Fredrik fick en massa pengar och lite kläder. Jag tror han var nöjd. =) Joelene bjussa på julmust!! Så jäkla gott ju!!! =P
På vägen hem stannade vi och handlade och när vi kom hem gjorde vi hemmagjord pizza. Skitgott det å. Mycket godare än köpt pizza faktiskt om jag ska vara ärlig.

Jäklar vad jag saknar Magnus när vi är här utan han! Jag älskar den karln så jäkla mycket! Imorn ska vi åka hem så då får jag träffa han igen. =) Fast han jobbar ju eftermiddag då så han kommer inte hem förrän efter 22. =(

Uscha vad trött jag är! Har inte sovit mycket inatt inte. Sov i soffan nere och den är så jäkla obekväm. Plus att Wilmer har vaknat en massa inatt och grinat av och till. Han sov med mamma i hennes sovrum.

Jag skickade ett sms nyss till tjejen som ska göra dreads på mig och hörde om inte hon kan göra hälften idag och resten imorn. Får se om man får nått svar... Näe nu har jag inte tid att sitta här nå mer! See ya!

Söderhamn

Det blev en Omega pizza från Mia´s igår och jag kan ärligt säga att det var inte speciellt gott alls. Det tyckte inte Magnus heller. Så vi kom överens om att vi skulle komma ihåg det nästa gång vi blir sugna på pizza och äta nått annat istället. Efter pizzan badade vi Wilmer och sen blev det välling och sängen för honom. Vi wowade lite sen men blev ganska snabbt tråkade på det så vi gick ner och kollade på senaste Rambo istället. Den var helt ok den filmen faktiskt, lite väl köttig kanske men det gick bra ändå. =P

Magnus jobbar 12 timmars helg nu så jag och Wilmer åkte upp till min mor och far i Sandarne imorse. Blev bjuden på potatis och kalops när vi kom fram, mumma! Snart ska jag duscha och sen ska vi in till Söderhamn och hälsa på mikael och joelene. Min systers son Fredrik har kommit upp från Göteborg och bor där hos dom i en vecka nu. Så vi ska fira honom i efterskott för han fyllde 15 år den 23:e.

Just ja! Igår klockan 23.00 fick jag ett sms från tjejen som skulle göra mina dreads imorn. Hon har fått förhinder och kan inte göra det! =( Så nu måste jag förmodligen vänta till nästa helg. *snyft*

Näe nu måste jag duscha!! Bye bye!

Hemma bara

Idag har jag och Wilmer bara varit hemma. Jag har dammsugit och tvättat kläder, småplockat lite och tagit hand om lilla Wilmer. =) Magnus kom hem vid 15.30 för han hade stannat och tränat efter jobbet. Han är duktig han. =) Just ja, betalat räkningar har jag ju oxå gjort idag och rensat i datorn, brännt ut lite skit och tagit bort grejer. Nu är Magnus i Sandviken och köper pizza på Mia´s. =P Blir lite fusk idag. Wilmer sov men jag tror han har vaknat nu. Ska väl gå och titta till han... Hörs hej!

Kalas

Idag vaknade Wilmer vid 8 men somnade om efter att han fått nappen, så vi gick inte upp förrän vid 9. Strax före 11 åkte jag och Wilmer hem till Angelica och Evelina. Där var även Jessica och Ludwig när vi kom dit. =) Var så trevligt att träffa alla för det var ett tag sen nu! Trevligt att snacka skit och dricka kaffe ju. =P Angelica hade klippt sig jättekort nu och hon passade sååå jäkla bra i det! Jag blev lite avis hehe. Men jag ska ju frisera mig på söndag, då blir det dreads! =D Eftersom jag och Wilmer inte skulle hem efter besöket fick Wille äta lunch hemma hos Angelica. Det gick jättebra det fast det satt folk och bebisar å tittade på. =)

Vi åkte från A hem till Björn och Jessica strax efter 13. Jessica fyllde år idag. Gick väl rätt hyffsat där, dom har en del djur och jag är allergisk. Hunden deras, Nova, fick ju rus som alltid och ville ju vara upp i Wilmer å hålla på. Men det ville inte han så det blev en del gnäll och grin. Plus att han var så trött eftersom han inte sovit på hela dagen stackarn. Magnus mötte upp oss där efter jobbet. Det blev mellanmål för Wilmer där och han lyckades somna i ca 20 minuter i min famn.

Magnus bror Dan kom dit efter en stund och så åkte vi hem till hans flicka Emelie som oxå fyllde år idag. Där blev vi bjudna på smörgåstårta och det tackade jag absolut inte nej till! Jag var så jäkla hungrig eftersom jag inte ätit på hela dagen. Jäkligt god var den kan jag lova! Emkans mamma som gjort den. Wilmer fick äta gröt han. ( Tack Angelica! )

Vi åkte inte hem förrän vid 19 tiden. Oj oj oj vad Wilmer var trött då! Han somnade på en gång han kom i bilen plutten. När vi kom hem fick han välling och sen blev det sängen strax före 20. Han har legat och knorrat en del nu och jag har fått varit in en sväng och gett han nappen. Vet inte om det beror på att det blåser storm typ ute. Får hoppas att han sover inatt! Näe nu måste jag gå och lägga mig jag med. Magnus ligger redan och sover och det ska bli så mysigt att få krypa ner bredvid honom. =) Just ja! Glömde ju berätta att min systers son Fredrik fyllde 15 idag oxå. Grattis på er allihopa igen!

På bb...

Mina älsklingar på bb!

Hoppsan

Ojdå! Nu blev det sådär sent igen. Har inte gjort så mycket idag... allt har varit som vanligt. =) Jag kollade på den där vampyrserien och sen har jag myst med Wilmer och Magnus. Blev en massa WoW nu ikväll och nu ska vi krypa ner i sängen. Bye bye!



Ayreona, en ensam warlock som står på vattnet. =)

Gäsp

Hehe jag inser att det kanske inte var så tidigt igår. Men om man tänker på vilken tid jag och Magnus brukar lägga oss så var det ganska tidigt. =P Magnus gick upp 04.45 idag för han jobbar förmiddag. Ganska skönt skift tycker jag för man hinner göra saker ändå när han slutar jobba. Wilmer vaknade vid 8.30 imorse så jag fick ju sova hyffsat länge ändå. Han har fått frukost och vi har lekt en massa. Nu sover han sött i sin säng, vi får väl se hur länge. Ska nog passa på att se senaste avsnittet av True Blood medans. En skitbra vampyrserie som går  i USA nu. Tror den har kommit till sverige nu å men den går på Canal+ tror jag.... Vi hörs nog senare....



Mina två älsklingar!

Weeehooo

Jag har ringt till en tjej uppe i Söderhamn som gör dreads hemma för en billig penning, så på söndag ska jag skaffa dreads!!! =D Åker upp till mor och far i Sandarne på lördag med Wilmer, Magnus jobbar 12 timmars helg han. Åker väl hem igen på måndag tror jag. Det ska bli så roligt!!! Hon verkade riktigt seriös iaf och det verkade som att hon vet vad hon pysslar med. Skulle egentligen ha piercat överläppen på fredag oxå men jag är så jäkla täppt i näsan. Vågar inte eftersom man snyter sig hela tiden och då kommer man ju att irritera läppen. Får ta det när näsan slutar krångla...

Magnus jobbar förmiddag den här veckan så han lägger sig tidigt. Kanske är bäst man passar på att göra det oxå hehe. Natti natt!

IKEA

Idag gick Magnus upp med Wilmer och jag fick ligga kvar och sova ända till strax efter 10. Sååå skönt! Efter lunchen åkte vi till Valbo och IKEA. Kollade på matsalsmöbler och badrum. Så nu vet man lite mer ungefär vad det är man vill ha. Köpte lite smågrejer bara, det mesta till Wilmer. När vi kom hem från Valbo fick vi besök av Magnus bror Björn och hans fru Jessica. Trevligt med besök för det får vi inte så ofta faktiskt. Jessica fyller år på torsdag så då ska vi dit med en present. Osså ska jag och Wilmer hälsa på Angelica och Evelina på torsdag oxå. =)

Näe nu ska jag ner till Wilmer och Magnus. Wille ska få på sig pyjamas osså ska han få välling och sen blir det sängen för honom. Jag och Magnus ska förmodligen lira lite WoW som vanligt hehe. =P Tjingeling!

Åktur

Nu har vi nyss kommit hem från Sandviken. Åkte in dit och kollade runt i lite affärer på badrumsgrejs. Vi funderar ju på att renovera om badrummet för det behövs verkligen. Har en hel del kataloger att kolla i nu!
Wilmer har fått gröt och ligger och sover middag nu. Han var rätt så grinig och ville inte alls somna först men nu så... Ska väl försöka hitta på nått som jag och Magnus kan äta oxå. Men just nu står det still i skallen....
Just ja! Jag köpte julgardiner till köket idag på Rusta oxå haha. Det gäller att vara ute i tid! =P
Näe nu måste jag ta tag i matfrågan... See ya!



En trött Wilmer i bilen.

Baka

Igår blev det bara till att slappa nästan. Lirade lite WoW när Wilmer sov middag. Bakade en äppelpaj på eftermiddagen som jag och Magnus smaskade på efter vi nattat Wilmer. Enkelt recept och smaskig som tusan! Och ett stort plus var att jag fick äta äpplen som jag är allergisk mot och inte kan äta egentligen. Tydligen gick det bra när dom var tillagade. =)



Efter jag kollat på Ensam mamma söker på tv3 så gick jag upp till Magnus och datorn. Sen lirade vi en massa WoW och när vi kollade på klockan sen så var hon 3 på natten!!! =/  Då var det dags för sängen haha! Magnus sover ju som en stock och vaknar inte när Wilmer ligger och låter i sängen. Så det blev jag som fick gå upp imorse då. Nu är man lagom trött och mosig haha.

Har tagit reda på disk och tvättat kläder än så länge idag. Väckte Magnus klockan 12 för jag tyckte det räckte med sömn då hehe. Nu har han gjort en brasa och leker med Wilmer medans jag skriver här. Ska väl gå ner jag oxå och börja laga mat. Wilmer ska ju oxå ha mat nu. Han äter så duktigt! En hel stor burk barnmat och en halv burk dessert till lunch. Vissa dagar äter han jättefort och vissa går det väl saktare. Men han äter iaf. =) Näe nu måste jag ge mig! Tjing!

Wilmer



Min älskade underbara son Wilmer!

Första inlägget

Jaha... jag var väl tvungen att skaffa en blogg jag med då. Så man har något att pyssla med ibland när man har tråkigt. Är ju rätt så trevligt att läsa andras bloggar men jag tror inte min blir så intressant. Just nu vet jag inte hur något funkar nästan hehe... men men... vi får väl se hur det blir. Tjingeling!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0