Sandybay

Idag har jag och Wilmer varit till Sandviken och hälsat på Jocke. Hemma hos han bodde det en tjej som hette Hanna oxå. Hade jag ingen aning om hihi. Men trevlig var hon iaf. Det var riktigt skoj att träffa Jocko igen, det var ju ett tag sen om man säger så. Första gången han fick träffa Wille oxå. =)

Jocke hängde med oss till Ica för lite shopping sen oxå. Var trevligt med lite sällis när man handlade.
Wilmer var sååå trött sen när vi kom hem strax efter 17. Vi åt mat och sen har vi slappat framför tv´n och lekt lite. Han fick nyss välling och nu ligger han och sussar sött i sängen. Han slocknade på en gång för han var så trött plutten.

Men nu måste jag ner och hänga lite tvätt och stänga av diskmaskinen! Tjing!

Promenix

Idag var jag och Wilmer ute och gick en sväng efter lunchen. Var skönt faktiskt men det var lite drygt att dra vagnen på vissa ställen. När vi kom hem slängde jag in lite tvätt i maskinen. Man måste ju tvätta ibland å. =P Annars så har dagen varit som vanligt...

Imorn ska jag och Wilmer åka till Sandviken och hälsa på Jocke efter lunchen. =D Ska bli riktigt skoj för det var så längesen vi träffades. Plus att Jocke aldrig har träffat Wilmer nån gång.

Näe nu måste jag sova! Natti natt!

Kalas

I fredags hade vi kalas här hemma för mig. =) Magnus föräldrar, Björn, Jessica, Dan, Jim och Marie kom. Massa fina blommor, krukor och vaser fick jag. Osså fick jag ett jättefint halsband av Dan och Emelie. Jag är så stolt över att jag inte åt en enda kaka eller tårtbit! =D

På lördag morgon åkte vi upp till Söderhamn och firade mig där oxå. Kom en massa folk vid 2 tiden och jag fick en hel del kosing! Runt 2000:- tror jag det blev. =P Blir bra det eftersom jag vill tattuera mig. På eftermiddagen åt vi tacos bara familjen. Anders hade ju kommit ner från Hudik oxå. Riktigt trevligt och gott var det! =)

Åkte hem i söndags efter att vi hälsat på farfar min en snabbis. Skulle komma en snubbe och kolla på Volvon men han dök aldrig upp. Suck, man börjar bli van med det nu... =(

Igår och idag har vi bara varit hemma jag och Wilmer. Magnus jobbar eftermiddag och det suger! =( Man får väl hoppas att veckan går fort!

Bort!

Nu är julen borta! Tog bort granen idag som var det sista. =) Damsugit har jag oxå hunnit med.
Wilmer ramlade och slog sig idag så han fick sin första bula i pannan. Alldeles blå är den oxå. =/
Stackars plutten min!

Tandläkaren

Det gick fin fint där idag. Riktigt fina tänder hade jag. =) Handlade lite efteråt på Ica.

Måste bara få skryta lite om Wilmer... nu har han varit utan napp hela dagarna i en vecka. Han får bara ha nappen när han sover middag och på natten. Och han har inte klagat nånting! =D Så snart ska vi försöka ta bort den när han sover oxå får se hur det går. Det är ju så onödigt med napp och han suger inte på tummen så då är det lika bra att sluta. =P

Helgbravader

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Lätt att det blir så när man har en del att göra. =)

Det kom hit en tjej och kollade på Volvon i helgen men det blev inget köp. Sen skulle det komma en kille oxå men han dök aldrig upp. Så Volvon står kvar!

Annars så har det varit en lugn hemma helg och vi har myst hela familjen. Finns inte så mycket mer att berätta. =P

Idag har det varit lugnt hemma. Magnus har jobbat förmiddag. Vågen visade bara på -0,6kg idag men det är iaf nått. Jag fyller 27 år idag oxå. Men det blir kalas för Magnus familj på fredag och på lördag åker vi till Söderhamn och firar.

Imorn ska jag till tandläkaren... det kommer nog att gå bra. Tror inte jag har några hål, men däremot har det kommit en visdomstand. Får se vad dom säger om den..

Saaben

Weehoo!!! Saaben gick igenom kontrollbesiktningen och allt såg fin fint ut sa dom. =)
Har inte så  mycket mer att säga idag plus att huvudet sprängs snart så det får räcka så här...

Gaaaah!!!!

Vårat internet lägger av hela tiden så det går ju inte att göra nått typ! =( Jag har försökt ladda upp en film på familjeliv hur många ggr som helst nu. Det har varit så här sen den där jäkla blåsten härom dagen. Enligt Telia är det inget fel på telelinan iaf så Magnus ska ringa Sandnet... Vi får väl se om det löser sig...

Volvon

Sedärja! Nu har jag lagt ut Volvon på blocket och hoppas på det bästa. Vi ska sälja den och försöka hitta en liten och billig bil som Magnus kan ha till jobbet istället för en tung Volvo. Får hoppas på att man får den såld så fort som möjligt då och hittar en ny bra så fort som möjligt. =)

BVC

Weeho! Imorse när jag vägde mig så visade vågen att jag hade gått ner 2,4kg på en vecka! =D Och det är endast för att vi har ätit nyttigt hela veckan. Har inte rört på mig mer än vanligt här hemma bara. Det är så skönt när vågen visar på minus för då får man mer motivation att fortsätta. Så fort jag får tid och råd så ska jag börja träna på gym oxå. Måste bara hitta träningskläder som man kommer i och kan träna i oxå. Det verkar som att träningsklädestillverkarna tror att man är smal redan innan man börjar träna, pfft.

Vi har varit på bvc nyss jag och Wilmer. Han väger nu 9,225 kg och är 73 cm lång. Han följer kurvorna jättefint sa sköterskan. Efter mät och väg så fick vi träffa en tandläkare som informerade om tandborstning m.m och Wilmer fick en tandborste. När vi var färdiga där gick vi och handlade en sväng på Ica. Lite mysigt tycker jag att strosa runt i lokalbutiken ensam med Wilmer och bara ta det lugnt. Nu ligger han inne i sängen och gnyr på sitt eget söta trötta sätt. =) Magnus ligger oxå och sover eftersom han jobbat natt. Jag är skittrött men det är ingen idé för mig att vila. Kanske får bli sen när Magnus vaknat. Näe nu ska jag dona vidare. =)

Pulka

Jodå, visst blev det pulka i Lumsheden. =) Fast det blåste och var grått och kallt. Wilmer var väldigt trött så han sa varken bu eller bä om pulkaåkningen. Jag och Magnus åkte lite skoter oxå. =P När jag satt där bakpå så fick jag värsta åka hoj känslan. Fasen jag måste köpa en hoj snart asså. Magnus har lovat att jag ska få göra det så fort vi får råd. =D



Här är jag på Robert´s förra hoj samma dag som jag fick mc-kortet. =)

Testing again

Jahapp då testar vi igen då hehe. Idag ska vi iaf åka till Lumsheden efter maten. Synd bara på det tråkiga vädret. Wilmer skulle ju få åka pulka och vi skoter ju. Men det kanske är bättre väder där får man väl hoppas. Annars har det väl inte hänt så mycket speciellt idag. Jag fick sovmorgon för Magnus. =) Mycket uppskattat eftersom jag måste gå upp med Wilmer resten av veckan. Magnus ska ju jobba natt så. Imorn ska vi på bvc jag och Wilmer. Ska bli spännande att se hur mycket han väger nu och hur lång han har blivit.

Åhh jag måste bara rekommendera Rob Pattinson´s musik. Tänka sig att skådespelaren som spelade huvudrollen i Twilight och som har varit med i Harry Potter filmerna kunde sjunga och lira då. Ni borde iaf ta och kolla upp hans musik. Näe nu har jag annat att göra...

Lumsheden

Åhhh igår var pluttisen duktig igen. Han var utan napp hela dagen utan att klaga. =) Han fick bara ha den när han sov. Tänkte vi skulle göra så att han bara får ha den då och sen ska vi ta bort den helt. Jag och Magnus kom på att vi stoppade in den där nappen bara av ren vana fast han inte ens var ledsen. Då känns det lite onödigt med napp kanske.

Vi skulle ha åkt till Lumsheden idag egentligen. Men Magnus var hem till en jobbarpolare och skiftade däck på saaben och det tog lite längre tid än vi räknat med. Så vi åker dig imorn istället. *gäsp* Jag har nyss vaknat från en tupplur på soffan. Jag var så jäkla slut så jag knappt kunde hålla ögonen öppna så Magnus sa åt mig att sova en liten stund. Nu är jag väl lite piggare iaf men fortfarande trött. Ikväll blir det väl film tror jag... Tjipp!

Eclipse

Jag fick böcker av Magnus i julklapp, om jag kunde drömma och när jag hör din röst av Stephenie Meyer. Sen köpte jag tredje boken, ljudet av ditt hjärta, själv. Har läst dom två första och är inne på tredje boken nu. Dom är ju sååå jäklar bra så jag tror jag tuppar av! Den första boken har dom gjort film av fast då heter den Twilight. Det heter ju boken på engelska oxå iofs. =P Jag har sett filmen oxå och den var kanon tycker jag. Gudars skymning vad bra böckerna är! Andra boken sträckläste jag nästan. Läste ut den på ett dygn iaf. =) Det finns tydligen en fjärde bok oxå men den vet jag inte dom har kommit på svenska än...
Dom kommer att släppa andra boken på film oxå nu i år. Snacka om att man längtar då! Den boken var spännande rakt igenom ju!!












Nu över till nått annat, jag har nog tjatat tillräckligt om böckerna nu. =P Magnus har hämtat Saaben från verkstaden och det blev en jäkla skillnad tydligen. Gick inte på så farligt mycket heller, bara 1800:- för att byta båda fjäderskålarna fram och rikta lamporna.

Clair de Lune

Oj oj oj... nu var det så där längesen man skrev igen. =/ Ska försöka skriva lite kortfattat om vad som hänt dom senaste veckorna...

Vi firade julafton hemma hos Magnus föräldrar i Lumsheden. Wilmer fick en massa fina julklappar och vi med för den delen. Han var så stilig lilla Wilmer, eller lilla och lilla, han är redan 9 månader. =)



Juldagen firade vi hemma hos mina föräldrar i Söderhamn och där fick vi ännu mer julklappar. =P
Stannade där tills lördagen efter jul.

Nyårsafton firade vi hemma jag, Magnus och Wilmer. Min lillebror Mikael kom oxå ner och firade med oss. Jag gjorde iordning lite lyxigare mat som vi åt på eftermiddagen och på kvällen blev det ost och kex. Skumpa vid tolvslaget så klart.

I onsdags hade vi  bebisdejt här hemma. Då var det livat så det stod härliga till! 5 ungar och en massa leksaker som lät. Angelica kom hit med sina döttrar och Jessica med sina söner. Det var riktigt trevligt eftersom det var så längesen vi träffades. Hoppas vi kan träffas snart igen! =)

Igår kom Mikael hit och hälsade på under dagen oxå medans pappa var på sjukhuset i Gävle och gjorde kranskärlsröntgen.

Rent allmänt så har det varit lite drygt den här veckan eftersom Magnus jobbar eftermiddag. =( Idag har vi lämnat in Saaben på verkstaden och på onsdag ska vi kontrollbesikta den. Vi fick vinterdäcken idag oxå så i helgen ska vi skifta till dom nya. Ska bli skönt att kunna köra utan att vara rädd! Magnus är ledig i helgen så det blir nog att vi åker till hans föräldrar och hälsar på nån dag. Wilmer ska få åka pulka. =) Han fick en bebispulka i julklapp av Maud och Stig.

Näe nu kanske det blev lite långt ändå plus att jag har jordens huvudvärk så det får nog räcka för den här gången.

RSS 2.0