Till er läsare

Jag önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!


Jobbiga dag

Ja tro det eller ej men jag kan oxå ha jobbiga dagar. Gick upp som vanligt med Wilmer imorse och efter ett tag kände jag att jag började få ont i magen och började må illa. Det kändes som att man satt med en kräka i halsen hela tiden ungefär. Fick springa på toa några ggr. Wilmer började bli trött så när jag hade lagt honom gick jag oxå och la mig. Kröp ner bredvid Magnus som låg och sov eftersom han jobbar natt. Fick sova en timme innan Wilmer vaknade igen. Jag berättade för Magnus hur det låg till med min mage men han var så trött så han fattade nog inte utan somnade om. Jag gick upp med Wille och gav han lunch. Sen började jag med våran. Magnus vaknade då efter ett tag och kom ner. Sen ringde mor min och berättade att pappa hade åkt iväg med ambulansen. Han hade skottat och fått ont över bröstet.  Tydligen har han haft en hel del besvär länge men han gör ju aldrig nått åt det. Väl på sjukhuset så trodde dom att det var en hjärtinfarkt så dom skulle skicka vidare honom till Bollnäs och undersöka bättre. Sen har jag inte hört nått mer. Det är ju inte så kul. Magnus åkte till Sandviken och Valbo efter maten för han skulle köpa bildelar och julklappar så jag har varit ensam med Wilmer hela dagen. Bara för det så har ju Wilmer självklart varit gnällig som tusan idag! Tror han håller på å somnar nu iaf så jag kan få vila en stund. Tror Magnus är på väg hem oxå... Näe nu räcker det nog med gnäll från min sida....

Hit å dit

Igår var vi in till Sandviken efter Magnus vaknat. Var till Mekonomen och köpte lite prylar till bilarna. Efter det åkte vi ner på stan och gick på monroe´s och käkade. Wilmer fick mellis där och han satt i sin barnstol och var jättesnäll hela tiden. Det var så skönt och nu vet man att det går att ta med Wilmer när man ska ut och käka. =)
Efter Monroe´s gick vi till fotobaren och hälsade på Jim en sväng och sen åkte vi till Ica Maxi och handlade. Haha sällan där då! Man kan tro att jag får betalt för att göra reklam åt dom nästan men det får man ju inte. =P Där inne tog det ju tid som vanligt. Vi handlar med selfscan men man ska ju prata med alla som jobbar där inne oxå. Det är förbannelsen när man har jobbat där själv. Vi handlade en jäkla massa mat till Wilmer iaf så det ska räcka över jul för jag tänker då fasen inte handla där nu när det blir julrush snart. Mjölk och bröd och smågrejer kan man ju handla här på Coop i Kungsgården.

Idag ska jag åka till Valbo med Jessica ( Björn´s fru ) och handla dom sista julklapparna. Vi ska nog åka upp på lördag och lämna dom så då måste det vara färdigt med deras klappar. Jag vet typ vad jag ska köpa till skillnad mot för förra gången. Då kom jag hem med en julklapp bara. =P

Näe nu måste jag gå och rätta till Wilmer i sängen hans för han ligger och gnäller. Får se om han somnar en stund för han är ju så trött...

Fick hjälp

Just precis! Jag fick hjälp av Magnus med att dammsuga så jag slapp göra det. =) Han har lagat mat båda gångerna idag oxå när jag tänker efter. Älskar min Magnus jag tihi. Vi har nyss badat Wilmer och nu ska han förhoppningsvis somna snart. Magnus har gett han välling och lagt han iaf men han ligger där inne och pratar/gnäller. Igår ville han inte alls somna när han skulle. Tror han somnade runt 21.30 till slut. Men det gör inget så länge man ändå är vaken. =) Just ja, jag vet inte om jag har berättat att Wilmer har fått sin andra tand oxå, alldeles bredvid den första.

Näe nu ska jag lira lite WoW för det har jag inte gjort på flera dagar. =)

Julgranen

Igår kom Magnus pappa Stig hit och var här i 3 timmar. Han väntade på Maud medans hon var på bingo i Hillsta. Jag passade på å skicka ut dom så dom fick snickra upp några brödor som har legat sen jag målade dom för nån månad sen. Skönt att det är gjort iaf nu. =P Själv så tvättade jag en massa igår, bytte sängkläder, lagade mat, plockade ihop julgranen och pyntade den. Osså tog man ju hand om Wilmer såklart. Hehe det var fullt upp hela dagen iaf och när kvällen kom så var jag slut!  Magnus jobbade 12 timmars natt så han började jobba 17.45 igår. Jag slappade framför tv med ett glas rödvin och lite ost och kex som blivit kvar sen i fredags. Kollade på nån romantisk film som gick...

Idag har det inte blivit så mycket gjort än. Men jag ska ge Wilmer mellis nu och sen ska jag dammsuga. Sen vette tusan vad som händer. Dom ringde från tandläkaren nyss och berättade att jag inte kunde komma imorn för hon är sjuk min tandläkare. Så jag fick ny tid i januari. =P Åhhh vad synd!

Näe nu ska jag ge Wilmer mellis... bye bye!

Sååå duktig!!!

Woho! Nu ikväll reste sig Wilmer upp mot soffan alldeles själv ifrån liggandes på golvet! =D Första gången han har gjort det. Finns film på det på familjeliv för er som har användare där. =)

Var ett tag sen jag skrev. Har inte hänt så mycket intressant den senaste tiden. Varit hemma mest eftersom Magnus har jobbat eftermiddag. Var på kalas jag och Wilmer igår i Sandviken hos Magnus morbror Per. Jag fick lämna Wilmer där en sväng och Maud följde med mig på Ica Maxi och handlade. =) Innan kalaset var vi och köpte en plastgran oxå. När vi kom hem fixade jag myspys i vardagsrummet med ost, kex och rödvin tills Magnus kom hem från jobbet. Jag tycker det är så roligt att överraska sådär ibland. Han blev glad iaf. =)



Idag har jag varit i Valbo med Angelica och Evelina och shoppat julklappar och kläder till Wilmer. Hittade dom här toksöta kläderna som Wilmer ska ha på julafton! =D

Wilmer´s julkläder. =)

Meeen Saab

Jahapp Saaben gick inte heller genom besiktningen! Orka fixa två bilar då. =(

Segt så det förslår

Hahaha det blev inget biltema i fredags eftersom dom inte ens har öppnat än. =P Men det blev IKEA iaf och där köpte vi barnsäkerhetsprylar till köket som inte passade när vi kom hem! =D Haha tydligen måste man ha deras egna kökslådor verkar det som... Hur som helst så blev det en snabb visit i Valbo. Vi köpte thaikäk och tog med hem å åt. Det är såååå jäkla god mat där!!! Ett litet thai-takeaway ställe i centrala Valbo.

I lördags julpyntade jag hemma. Satt upp julgardiner i köket och tog fram lite tomtar, adventsjulstakar och stjärnor. Blev rätt så mysigt. Det ser ut som jul i hallen och köket men inte direkt i resten av huset. Men det duger, blir inte så mycket att plocka bort sen. =P Ska väl köpa en julgran oxå och pynta antar jag. Spelar ingen roll om vi är utan heller egentligen men vi vill ha en för Wilmer´s skull. =) På eftermiddagen åkte jag in till Sandviken och plockade upp Angelica. Sen åkte vi in till Gävle och åt på MAX. Sååå jäkla gott ju! Sen åkte vi vidare till centrum och gick på bio, Twilight. Det var inte en klassisk vampyrfilm med en massa blod och köttande, utan mer en romantisk film med otroligt fin natur och miljö. Jag gillade den skarpt faktiskt på nått udda sätt. Efter bion åkte vi och handlade en snabbis på Ica Maxi i Sandviken och när jag kom hem blev det WoW med älsklingen. =)

I söndags åkte vi till Söderhamn efter frukosten för vi skulle fira min storebror Anders som fyllde 35 år då. När vi var på väg upp ringde mor min och berättade att han blivit sjuk så det blev inget kalas. Men vi åkte upp ändå och lämnade presenten där uppe. Fick ju fika iaf oxå. =P Jag, Magnus och Mikael drog ner på stan och kollade på julskyltningen en sväng. Det var inte mycket att hurra för faktiskt så vi gick å käka på tacobaren istället. Jag brukar alltid äta nachotallrik där och det är så förbaskat gott, men nu testade jag hamburgare istället och det skulle jag ju inte gjort. Tyckte inte alls att det var nått att hänga i granen... Vid 18.30 tiden tog vi vårt pick och pack å drog oss hemöver. När vi nästan var hemma började jag känna av magen lite och det blev värre under kvällen. Det slutade med att man fick bo på toaletten i stort sätt. Jag åkte tydligen på magsjuka eller nått. Inte roligt! Det är typ andra gången på en vecka! =(

Idag var Magnus hemma från jobbet och tog hand om mig och Wilmer. Jag har varit dålig idag oxå men har blivit bättre nu mot kvällen. Imorn ska Magnus besikta Saaben och sen får han åka och jobba. Jag klarar av Wilmer själv imorn. =)

Näe nu blev det långt! Bäst jag går och lägger mig så man får lite sömn. =) Natti!

RSS 2.0