Eclipse

Jag fick böcker av Magnus i julklapp, om jag kunde drömma och när jag hör din röst av Stephenie Meyer. Sen köpte jag tredje boken, ljudet av ditt hjärta, själv. Har läst dom två första och är inne på tredje boken nu. Dom är ju sååå jäklar bra så jag tror jag tuppar av! Den första boken har dom gjort film av fast då heter den Twilight. Det heter ju boken på engelska oxå iofs. =P Jag har sett filmen oxå och den var kanon tycker jag. Gudars skymning vad bra böckerna är! Andra boken sträckläste jag nästan. Läste ut den på ett dygn iaf. =) Det finns tydligen en fjärde bok oxå men den vet jag inte dom har kommit på svenska än...
Dom kommer att släppa andra boken på film oxå nu i år. Snacka om att man längtar då! Den boken var spännande rakt igenom ju!!












Nu över till nått annat, jag har nog tjatat tillräckligt om böckerna nu. =P Magnus har hämtat Saaben från verkstaden och det blev en jäkla skillnad tydligen. Gick inte på så farligt mycket heller, bara 1800:- för att byta båda fjäderskålarna fram och rikta lamporna.

Kommentarer
Postat av: Ang1e

Får jag låna böckerna sen...? ler sött

2009-01-09 @ 19:01:28
URL: http://angelica0lsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0